Om företaget

AM Mur & Puts AB registrerades som aktiebolag 2013. AM Mur & Puts AB ägs och förvaltas av Aiman Mulhi. Aiman utför allt praktiskt arbete, och vid behov hyr in personal alternativt samarbetar med andra företagare i branschen. Aiman utför även delar av det administrativa arbetet och företagets revisor är Eva Grimberg på Granberg redovisningsbyrå AB.

Partners

Sto Scandinavia AB ingår i tyska koncernen Sto AG, en av världens ledande leverantörer av isolerade fasadsystem. Sto utvecklar, producerar och marknadsför produkter inom områdena Fasad, Interiör, Golv och Betong. Läs mer på www.sto.se.

Weber erbjuder marknaden ett brett utbud av produkter inom områdena lättklinker och torrbruk. Vårt utbud av produkter passar alla, oavsett om man är professionell yrkesutövare eller konsument som köper produkter för att bygga på egen hand. Läs mer på www.weber.se.

Tegelmäster vill att vi ökar användningen av marknadens bästa och säkraste byggmaterial – tegel. Väljer du ett riktigt byggmaterial – tegel – så undviker du många av dagens alltför vanliga byggkatastrofer såsom mögel och alger. Tegel kan ju dessutom varken ruttna, rosta eller brinna! Läs mer på www.tegelmaster.se.

Historien om familjeföretaget Finja Betong började för drygt 50 år sedan då Kaj Andersson som på 1950-talet hjälpte bönderna i Göingebygden att dra in ström på gårdarna. En gång fick han ett grustag av en bonde som betalning. Det var år 1957 och grunden till Finja Betong var därmed lagd. Läs mer på www.finja.se.